Ons verhaal

✓ Verzending in hergebruikte dozen

✓ Steun de vakmensen uit de buurt

✓ Verzending in Nederland

Ons Verhaal


Schoonheid zit in handgemaakte producten. Wij houden van mensen die creëren en we houden van pure natuurlijke producten. Zo werd tijdens een boswandeling eind november 2020 het idee van de Puur Pol webshop geboren. Uren die dagen werden en weken maanden om te brainstormen. Een webshop met unieke creaties met een duurzaam accent. Producten met de hand gevormd en met passie, aandacht en vakmanschap gemaakt! En omdat we graag willen dat mensen blijven creëren gaat het grootste deel van de opbrengst naar de vormer van het product!

Daar worden we blij van! Puur Pol puur en uniek.Onze Producten


Kaarsen (gerecycled) - We zamelen kaarsvet in uit de omgeving. Dit kaarsvet smelten wij om tot nieuwe kaarsen in allerlei vormen en kleuren. De kaarsen hebben een ambachtelijke authentieke uistraling. Wij genieten ervan mooie producten neer te zetten met een milieuvriendelijk concept!

Houtwerk (gerecycled) - Bij het bedrijf Isokern (prefab bouwsystemen) gebruiken ze mooi nieuw hout om de huizen prefab mee op te bouwen in de fabriek. Het afvalhout wordt normaal gesproken ingezameld en verbrand. Wij halen de mooiste stukken hout er tussenuit en maken daar weer nieuwe producten van. Daarnaast ontvangen we ook hout van lokale erven. Geleefd hout waar we prachtig geleefde producten van maken.

Keramiek - Producten vervaardigd uit klei en vervolgens gebakken noem je keramiek. Wij creëren alle keramiek zelf met de hand en bakken dit in onze eigen oven. Geweldig om de ambachtelijke schalen vast te houden en af te ronden voor de klant of de webshop. Puur genieten.Onze missie, waarom Puur Pol?


  • Steun de maker van jouw product
    Wij helpen graag de vormers van onze producten. Bij aankoop van een product steun je daarmee de maker, zodat dit ambacht kan blijven bestaan en mensen blijven creëren!
  • Koop lokaal - milieubewust
    Wij verzenden jouw producten in goede hergebruikte dozen en opvulmateriaal.
    Daarnaast leveren we bewust alleen in Nederland. De kortste weg spaart het milieu! Help mee de afvalberg te verminderen en het milieu te sparen door lokaal te kopen en spullen te hergebruiken!